Vastgoed en VvE

Ontdek

 

Zowel VvE’s, professionele beheerders van VvE’s en commercieel vastgoed als eigenaren van onroerend goed portefeuilles behoren tot de brede klantenkring van Raetsheren. Raetsheren is bekend met de veelheid en diversiteit aan risico’s voor deze partijen. Raetsheren heeft oog voor de bestuurlijke taak van de VvE, maar ook voor de complexiteit van de wet- en regelgeving omtrent advisering op het gebied van assurantiën door de beheerder richting VvE’s. Zo faciliteert Raetsheren beheerders door de mogelijkheid te bieden om aangesloten instelling bij Raetsheren te zijn.

De commercieel vastgoedmarkt staat sterk in verbinding met onze conjunctuur. De wensen van gebruikers van vastgoed zijn in de loop van de tijd veranderd. Bedrijven hebben meer behoefte aan modernere productieruimten waar innovatie gestimuleerd wordt. Ook speelt flexibiliteit in toenemende mate een belangrijke rol. In de huurwoningmarkt ontstaan steeds vaker deelsegmenten met een specifieke doelstelling als bijvoorbeeld zorgwoningen. Deze toegespitste bestemming van een huurobject brengt ook specifieke risico’s met zich mee. Zo ontstaat er ook een toenemende mate van complexiteit in de vastgoedmarkt.

Raetsheren kent de vastgoed en VvE markt en is zich bewust van de toenemende mate van complexiteit. Raetsheren biedt advies op maat en ondersteuning in de uitvoering van risicobeheer door spelers in deze markt.

Vve_Raetsheren