De verrassende visie van Raetsheren op kredietverzekeringen

Ontdek

U kent Raetsheren als adviseur voor het doorgronden van uw uw ondernemersvisie met alle daarbij horende risico’s en mogelijke verzekeringen. Kredietverzekering was echter nog een ‘missing link’ in ons aanbod. Met de komst van Tjerk Rutgers als Business Unit Manager Kredietverzekeringen heeft Raetsheren ook op dit gebied de kennis en de oplossingen in eigen huis.

Op onze nieuwe website kredietverzekeringen kunt u kennis maken met Tjerk én leggen we uit waarom een kredietverzekering uw bedrijf kansen biedt.

 

Kredietverzekeringen: dé basis voor continuïteit en groei

Onze stellingname gaat uit van de kansen die een kredietverzekering biedt en niet primair van de mogelijke ‘angst’ die men kan hebben over slechte debiteuren. Een kredietverzekering biedt mogelijkheden voor groei en voor het optimaliseren van bedrijfsprocessen. Het kan de hefboom zijn die je als ondernemer nodig hebt om de volgende stap in je bedrijfsambities te realiseren. Om groei tot stand te brengen. Verandering is immers een kans en een kredietverzekering kan helpen deze kans te verzilveren. En wanneer je dat samenvoegt met de kennis van risicomanagement en verzekeringen die Raetsheren heeft van de verschillende segmenten, dan krijg je een uniek advies voor de toekomst van jouw onderneming. Een vrijblijvende brainstormsessie over de commerciële voordelen van een kredietverzekering is dan ook zonder meer de moeite waard!’

Raetsheren is een partner van de klant

Raetsheren verdiept zich echt in de business van een klant. Wij hebben kennis van de markt van kredietverzekeringen, maar ook van special products zoals WGA, garanties en fraudeverzekeringen. Een kredietverzekering is een dynamisch product, de basis van de verzekering verandert dagelijks. Het is belangrijk om dat als adviseur goed uit te leggen en dus is het ook belangrijk dat je de essentie en business van een onderneming begrijpt. Alleen op die manier kun je meer zijn dan alleen maar een offertefabriek voor de verschillende verzekeraars. We kijken echt naar de behoefte van een bedrijf, we inventariseren de kredietrisico’s, we optimaliseren de groeimogelijkheden en bepalen zo gezamenlijk hoe het maatwerkvoorstel er uit moet zien. Dat vormt de basis van ons advies en die voorstellen zitten dan ook goed in elkaar en zijn niet alleen maar een benchmark of prijsvergelijk. Wij kunnen ondernemingen dus echt helpen!