Profiel_Raetsheren

Wij zijn Raetsheren.

Ontdek

Wij zijn meer dan een partner op het gebied van risico’s en verzekeringen.

Raetsheren is een zelfstandige en onafhankelijke, internationaal opererende, assurantiemakelaar zonder eigendomsverhoudingen tot banken en verzekeraars.

De assurantiemakelaars en adviseurs van Raetsheren kennen de opdrachtgevers, de markten en het vakgebied van risico’s en verzekeringen. Met die kennis, ervaring en deskundigheid ondersteunen zij de opdrachtgevers met segmentspecifieke oplossingen. Bij voorkeur door risico’s weg te nemen en daarnaast door risico’s te managen en processen te beheersen.
Zo zijn onze opdrachtgevers voorbereid op de veranderende wereld en kunnen zij hun kansen optimaal benutten, risicobewust en zelfverzekerd handelen en hun ambities waarmaken.

Raetsheren is gespecialiseerd in verzekeringsoplossingen en risicobeheer voor zowel bedrijven als organisaties uit de (semi)publieke sector: gemeenten, woningcorporaties, VvE’s, zorg- en onderwijsinstellingen. Daarnaast richten wij ons op advies en inkoop van verzekeringen voor de voedingsmiddelen-, verpakkingsmiddelen- en kunststofverwerkende industrie.

History_Raetsheren

Onze eigen logica.

Sinds 1768 hebben wij al heel wat ontdekt; over de wereld en over onszelf.

Visie-en-missie_Raetsheren

Onze rol.

Een korte weergave van hoe wij onszelf zien.

Wat wij willen.

Een korte weergave van hoe wij onszelf ontwikkelen.

Strategie_Raetsheren

Hoe wij onze doelen nastreven.

Raetsheren beschreven in vijf kernbegrippen.

Profiel

Raetsheren is een zelfstandige en onafhankelijke, internationaal opererende, assurantiemakelaar zonder eigendomsverhoudingen tot banken en verzekeraars. De assurantiemakelaars en adviseurs van Raetsheren kennen de opdrachtgevers,…