Raetsheren sponsort de Heliolympics.

Ontdek
Heliolympics 2016

De Heliolympics vindt plaats op diverse locaties in Noord-Holland van 22 september tot en met 6 oktober. Het evenement staat in het teken van overwinningen, teamspirit en het verleggen van grenzen. Tweeduizend kinderen, jongeren en volwassenen met een beperking hebben de mogelijkheid om op een inspirerende manier diverse sporten te ontdekken, zoals boccia, boogschieten, tennis, klimmen, blokarten en atletiek.

Met de steun van verschillende bedrijven en organisaties kunnen diverse onderdelen van de Heliolympics gefinancierd worden. Cees Raaijmakers, voorzitter Raad van Bestuur Heliomare: “Door deze gift kunnen mensen met een beperking ervaren wat sport en bewegen doet met de gezondheid, leefstijl en vooral hoeveel plezier het geeft om samen te sporten. Dit is een enorme stimulans.”

Waarom Sponsort Raetsheren van Orden de Heliolympics?

Wij willen onze opdrachtgevers inspireren door keer op keer passende oplossingen te ontwikkelen en te implementeren, maar ook door de doelen en initiatieven van onze opdrachtgevers te steunen om zo een waarde volle bijdrage aan de samenleving te bieden. De heliolympics in het bijzonder biedt mensen met een handicap de mogelijkheid om te ontdekken en grenzen te verleggen. Als organisatie zijn ook wij altijd op zoek naar nieuwe en beter wegen en daarom ondersteunen wij dit initiatief van harte.