De mensen die het doen.

Ontdek

  In 1768 stelden wij onszelf een opdracht: wij willen onze opdrachtgevers zelfverzekerd laten handelen. Hun kansen laten grijpen op een verantwoorde manier. Want risico’ s horen bij ondernemen.  

 

Het vergt kennis, ervaring en expertise om de ambities van onze opdrachtgevers te ondersteunen. Zij moeten ondernemen – wij bieden de zekerheid van de randvoorwaarden. Adviseren hen in oplossingen en scenario’s. En bieden de beste producten en diensten voor hun bewegingen.

We laten ons niet beperken door bestaande conventies, samenwerkingsverbanden of structuren. Zowel binnen onze organisatie als binnen het domein van risico’s en verzekeringen blijven wij zoeken naar nieuwe wegen. Naar slimmere en vernieuwende oplossingen. Oplossingen waarin vak-, markt- en klantkennis op optimale wijze samenkomen.

Daar hebben wij de juiste mensen voor nodig. Met een ambitie die het antwoord biedt op die van onze opdrachtgevers. Met een niet aflatende interesse in de betekenis van risicomanagement en de wijze waarop dat optimaal in te richten is. Die willen blijven leren. Wij bieden onze medewerkers volop kansen en mogelijkheden voor verdere ontplooiing en opleiding met uitstekende salariëring en secundaire arbeidsvoorwaarden. Maar stellen daartegenover ook hoge eisen naast de wettelijke en daaruit voortvloeiende vereisten, waaronder verplichte deelname aan permanente educatieprogramma’s.

Voelt u zich aangesproken? Kijk dan eens bij onze actuele vacatures, of neem contact op met Rosan Zomerdijk via rosan.zomerdijk@raetsheren.nl.

Wij zorgen dat onze opdrachtgevers risicobewust en zelfverzekerd kunnen handelen. Wij creëren het inzicht en scheppen de voorwaarden van waaruit zij hun ambities kunnen waarmaken.

Wij zijn ambitieus, vernieuwend, vakkundig, slagvaardig en nieuwsgierig.

Dat maakt ons Raetsheren.